-cenk-

*






















merdümgiriz

7 yorum:

lee dedi ki...

sine karsitimda olmasada benim de sol tarafimda bir yildiz mevcut. yoksa cenk'te mi onlari saymayi sevenlerden.

şiirler dedi ki...

matmazel, belki senin de yıldızının fotoğrafını çekeriz kim bilir :) seninki de tek yıldız mı?

kadınlar çok yıldız seviyorlar sanırım, cenk tek yıldız yaptırdı zeynep küçük küçük çok yıldız. sen de saymaktan bahsettiğine göre burda kadın-erkek farkı mı çıktı ortaya ne dersin.

lee dedi ki...

ah senyör,

ben derim ki; cok cok yildiz, cok umut demek. ben ise isigimi tek irise adadim. üstelik '99 yilinda. öyle derinsel ve ic gidiklayici bir fenomendir ki, tarihini muzlu-cikolata servisinizde anlatmayi daha cok tercih ederim.

şiirler dedi ki...

iris için göz'ün rengi, fotoğraf makinasının diaframı derler.. daha derinsel tarihini sizden dinleyip, servisimizde kusur olmayacağını bilmenizi isterim matmazel..

e tabi; sevi' ile..

Adsız dedi ki...

Kız evin camlarını buğulandıran bir sıcaklık ve huzurla bakmaktadır dışarıya.. dışarıda oynayan kız ve oğlan çocuklarına..O da çocuktur ama huzura hapsedilmiştir.. Onları eve çağırmak ister oyunlar oynamak için.. Kıyamaz.. kendi huzurunda onların huzursuzluklurını görmek istemez..
bıcır bıcır edilen sohbetleri sadece izler.. buğulanmış cama gülen yüzler çizerek...

Fotoğraf nefis.. Bir erkeğin sırtına bu kadar feminen gözle bakabilen ve onun seksepalitesini arttırabilen bir erkek gözü..(yada muayyen günümdeyim:P)

sevgiler..
D.M.İ.

şiirler dedi ki...

bir erkek başka bir erkeğin "erkeksi" görünmesini istemez derler, kadınlar için de geçerli, ama işim fotoğraf çekmek, böyle huyum olmadığı için fotoğrafçılığı seçtim ya.. :)

bu arada hoş geldin tekrardan... umarım hoş gelir ve gitmezsin..

Adsız dedi ki...

2.fotoğraf
bayıldımbayıldım